Koekjes bakken voor het goede doel.

ingevoerd op 12-12-2014

Op de Petrusschool werd elk jaar wel iets georganiseerd om geld op te halen voor de adoptieschool in Colombia. Zo was er met kerst altijd de kerstkaartenactie. Er werden door de kinderen kerstkaarten gemaakt, die dan werden verkocht. De opbrengst was voor de adoptieschool. Met de start van Het Klimduin is besloten om het goede doel aan te houden. Hans Kersten van de stichting Hogar, die de contacten onderhoudt met de school in Colombia, is de groepen langs geweest om over de school te vertellen, ondersteunt door videobeelden. Heel indrukwekkend. Dit jaar is er voor gekozen om de kerstkaartenactie te vervangen door een koekjesverkoopactie.
Op vrijdagochtend 12 december zijn er op school, bij mensen thuis, bij Lekker Puh en de Bokkensprong door alle kinderen honderden koekjes gebakken. Dat was een hele logistieke klus, maar het is gelukt. De koekjes zijn in zakjes verdeeld en ieder kind heeft de opdracht om 2 zakjes koekjes te verkopen. Als dat is gebeurd, leveren de kinderen het geld in op school en elke ochtend wordt er een nieuwe tussenstand gepresenteerd. De eindstand wordt tijdens het kerstdiner gepresenteerd. We zijn benieuwd.
Als u een van de bakouders was en foto’s heeft gemaakt , kunt u mailen naar welkom@hetklimduin.nl, appen naar 0610119199 of gewoon op een stick zetten en die afgeven bij Paul Vrasdonk.
De foto’s vindt u terug bij FOTO’S op de website.