Kerstdiner

ingevoerd op 19-12-2014

De afgelopen 2 weken stonden voor een groot deel in het teken van het kerstfeest. kerstknutselmiddag, kerstwensen schrijven, bordjes versieren, kerststukjes maken en niet te vergeten de kerstkoekjesactie en het hoogtepunt op donderdagavond 18 december, het kerstdiner.
Het werd een heerlijk kerstdiner met lekkere hapjes in een goede kerstsfeer. Er werd gezongen, er was muziek van een leerlingenband en aan het eind van de avond kwam Scrooge langs. Het was de bedoeling dat we met alle kinderen en ouders achter hem aan zouden lopen naar het witte kerkje om daar aan te sluiten bij het kerstfeest dat door de dorpsvereniging werd georganiseerd. Scrooge kwam echter met het bericht dat de feesttent was ingestort en dat daardoor het feest was afgelast. Heel jammer.
Tijdens het kerstdiner was er ook een belangrijk moment waarbij we de eindopbrengst van de koekjesactie bekend maakten.
Het is maar liefst €800,- geworden. ’s Ochtends was het nog €796,-, maar ’s middags kwam er nog een leerling €4,- brengen, zodat we uiteindelijk op dit mooi bedrag kwamen. Hans Kersten vertelde in zijn dankwoordje dat de kinderen op de adoptieschool in Colombia daar 3 maanden elke middag een maaltijd van konden krijgen.
In de Groeterschool was een groot deel van de ouders bij elkaar om onder het genot van lekkere soep en glühwein elkaar te ontmoeten. Ook dat was zeer geslaagd.
We kijken terug op een prachtig sfeervol kerstfeest en we willen iedereen die zich hierbij heeft ingezet bedanken. Het was top!