Even voorstellen

ingevoerd op 19-02-2018

Even voorstellen….

 

Nadat juf Carola gestopt is met haar werk op het Klimduin neem ik haar taak als intern begeleider over. De afgelopen weken heeft Carola haar werkzaamheden aan mij overgedragen en heb ik kennisgemaakt met de school.   

 

Mijn naam is Marleen Brinkman, ik ben 32 jaar en woon in Alkmaar. Ik werk sinds 9 jaar voor Stichting Flore (inmiddels Blosse). Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest als groepsleerkracht, en 2 jaar geleden de opleiding voor intern begeleider/ remedial teacher te hebben afgerond, ben ik aan het werk als intern begeleider. Elke dinsdag en vrijdag om de week ben ik op school aanwezig. Daarnaast werk ik nog op een andere school als intern begeleider.

 

Ik hoop op een prettige samenwerking met u als ouders. Kom gerust even langs, als u vragen heeft of om gewoon even kennis te maken.

 

Vriendelijke groet,

 

Marleen Brinkman

marleen marleen

Reacties
Reactie: (Anneke Min)
1-3-2021, 11:53
Beste directeur, ib-er Wij willen u graag attent maken op de ondersteuning die wij kunnen bieden aan die kinderen die het moeilijker hebben : op motorisch gebied, in het gedrag door mogelijk problemen in de prikkelverwerking en/of moeite hebben met opdrachtverwerking en concentratie Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het bewegend functioneren van het kind van 0 tot 18 jaar. Nu door de coronamaatregelen, hebben sommige kinderen een achterstand opgelopen in hun ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de conditie van de kinderen, de motorische ontwikkeling van de oudste kleuters voor het schrijven voor in groep 3, de schrijvers die het al zo moeilijk hadden en de ondersteuning thuis niet voldoende hebben kunnen krijgen. De motivatie om weer tot leren te komen etc. Om deze achterstand bij te werken bieden wij ondersteuning wat mogelijk is op school of op de praktijk bij ons. Kortom: wij zijn snel inzetbaar bij vermoeden van problemen in de motorische ontwikkeling en/of problemen in de verwerking van de prikkels vanuit de zintuigen, waarna vlot een advies en/of behandelplan volgt op basis van betrouwbaar, wetenschappelijk onderzoek. Misschien ook handig om te weten is dat de kinderfysiotherapeut uit de basisverzekering wordt vergoed voor 18x, wat meestal ruim voldoende is. Graag zijn wij bereid om dit toe te lichten in een gesprek over wat de mogelijkheden zijn. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen op tel.: 06 16 410 451 of mailen naar info@desprongkinderfysiotherapie.nl. Met vriendelijke groet, Annika Dekker, kinderfysiotherapeut Anneke Min, kinderfysiotherapeut