Zomervakantie 2020 bij Blosse!

Over een week begint de zomervakantie. Ook dit jaar organiseren we weer leuke activiteiten. Vanwege de coronamaatregelen zijn de activiteiten wel iets anders georganiseerd dan dat jullie van ons gewend zijn. Dit betekent dat helaas grote uitstapjes niet mogelijk zijn. In plaats daarvan hebben we leuke en interessante workshops op de locaties gepland. In dit nieuwsbericht vertellen we meer over de activiteiten en praktische zaken. We maken er samen een mooie zomer van!

Praktische zaken

Ook tijdens de vakantie gelden de coronamaatregelen.

De activiteiten op de locaties worden aangeboden aan alle kinderen. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de interesse van ieder kind.

Wij hebben veel zin in de geplande vakantie activiteiten! Het kan gebeuren dat het programma anders verloopt dan gepland door bijvoorbeeld het weer.

Afwezigheid, service-uren en extra opvang

Voor een efficiënte planning van medewerkers en activiteiten, vragen wij de afwezigheid van je kind tijdens schoolvakanties zo snel mogelijk door te geven. Dit kan via het ouderportaal.

Voor een tijdige afmelding (KDV vóór 9.00 uur en BSO vóór 10.00 uur) ontvang je service-uren. Deze service-uren zijn één kalenderjaar geldig vanaf de afgemelde opvangdag en kun je inzetten in een schoolvakantie.

Gebruik maken van de service-uren kan indien het aantal kinderen op de groep, de personeels-bezetting en de geplande activiteiten het toelaten. We vragen daarom begrip als we niet aan je aanvraag kunnen voldoen.

Wacht bij het aanvragen van service-uren dagen op een definitief akkoord van de locatie. Dan weet je zeker dat er plek is voor je kind.

Een extra dagopvang nodig? Dit kan. Je kunt via het ouderportaal een betaalde extra dag aanvragen. Dit kan tegen regulier tarief. De extra opvang kan worden aangevraagd tot uiterlijk 9.00 uur van dezelfde dag. Na de aanvraag van de extra dag wacht je op een akkoord, zodat je zeker weet dat er plek is voor je kind. De kosten voor extra dag(en) worden bij de eerstvolgende factuur toegevoegd. Je betaalt de extra opvang dus per keer achteraf.

Flyer fb zomervakantie en locaties Flyer fb zomervakantie en locaties