Het Klimduin peilt behoefte aan kinderopvang voor baby’s

Heb jij behoefte aan opvang van je kind vanaf 0 jaar? Laat het ons weten!

Een kindcentrum waar kinderen van 0 tot 12 jaar een doorgaande ontwikkelingsbegeleiding wordt geboden in elke wijk of dorp. Thuisnabij en in een huiselijke omgeving, in een eenduidig pedagogisch klimaat, voor alle kinderen. Daar dromen we van bij Blosse. In ons kindcentrum Het Klimduin in Groet wordt naast basisonderwijs al peuteropvang en buitenschoolse opvang geboden. We zouden graag de gezinnen in Groet en omgeving ook kinderopvang voor baby’s vanaf 10 weken oud willen bieden.  

Blosse ontzorgt in het spitsuur van het leven. Jonge gezinnen hebben baat bij goede voorzieningen zoals goed onderwijs en veilige kinderopvang. En ook voor een leefbaar dorp zijn deze voorzieningen van essentieel belang. Blosse vindt het daarom belangrijk dat opvang en onderwijs goed geregeld en bereikbaar zijn, onder één dak en één regie. We onderzoeken nu de mogelijkheden om ook kinderdagopvang te starten.  

Onder kinderdagopvang verstaan we opvang van kinderen in de leeftijd vanaf 10 weken tot maximaal 4 jaar, voor minimaal twee dagdelen per week of één hele dag per week. De kinderdagopvang is 52 weken per jaar geopend met uitzondering van de algemeen erkende feestdagen.  

Heb jij behoefte aan kinderopvang? Vul hier de behoeftepeiling in (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=8x86xU-d2U-7SBy1OTAfFOv9uVJv3JJEnXZzUtYvLCNUNkkzQldFMUVHVkJYVUJVQzdJN0NIRFg5Ui4u). 

baby met hand baby met hand

Reacties
Reactie: (Meike)
12-4-2023, 08:46
Mondeling ook aangegeven. Lijkt me fijn voor onze zoon Jamie.