Terugkoppeling behoeftepeiling dagopvang

Onlangs hebben we een onderzoek uitgezet naar de behoefte aan kinderopvang voor baby’s en peuters op Het Klimduin in Groet.  

Wij zijn heel tevreden over de respons die we hebben ontvangen. Dit geeft ons handvatten om een haalbaarheidsonderzoek te starten. We kijken daarbij naar zaken als: vereiste aanpassingen in de huisvesting, verwachte kindaantallen en het aantrekken van de benodigde kindprofessionals.  

Dit onderzoek zal enige tijd in beslag nemen. Aan de hand van de uitkomsten van dit onderzoek, besluit het bestuur van Blosse, onze overkoepelende stichting, of het kinderdagverblijf op Het Klimduin geopend kan worden of niet.  

In deze nieuwsbrief rapporteren we regelmatig over de voortgang. Als je vragen hebt, kun je die natuurlijk altijd aan mij stellen.  

Als team van Het Klimduin hopen we op een positief vervolg na het haalbaarheidsonderzoek. Mocht je in je omgeving gezinnen kennen die nu of in de toekomst kinderopvang nodig hebben, wil je hen dan wijzen op deze ontwikkeling? Dat maakt de kans van slagen groter! 

Met vriendelijke groeten,  

 

Saskia van der Geer 
directeur Het Klimduin 

FB_IMG_1684745087795 FB_IMG_1684745087795